Muziek, leren, geheugen

Muziek, leren, geheugen

Gisteren een interessant/nuttig roemeense artikel dat ik lees, de muziek therapie, dacht ik dat vertel ik je de essentie van die lezers die het niet spreken van de roemeense taal. De auteur van het artikel van prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu, boekarest, Carol Davila Medical School, Medische en psycho-somatische afdeling psychologie manager.

muziek is een medicijn voor de ziel

muziek is een medicijn voor de zielHet artikel is basic beweren, dat de muziek alleen een gunstig effect heeft. Het pijnstillende effect, bijvoorbeeld, is bekend. De arts is een muziek-therapie ontwikkeld, die beter de release in 2011, het internationale onderzoek als resultaat gemaakt.

Volgens alle muziek, het effectief ontwikkelen, maar het klassieke en romantische muziek zijn meer actief in de cerebrale cortex. CT-tests werden gevolgd tot aan Mozart ‘ s muziek de cerebrale cortex 99-100% actief. De symfonie en kamermuziek effect van de cerebrale cortex 90% van de actieve, terwijl de goede muziek en tango op het effect van slechts 50%.

De barok is de meest liefdadige effecten, geluid golven van de frequenties van de hersenen de functie van de optimale zone van zorg. Wanneer barokke muziek waar we naar luisteren, de neuronen maken 8-12 cyclus/sec ritmische activiteit, die slechts het genie, typisch van de algemene conditie. Maar het beluisteren van muziek, mensen kunnen krijgen en deze te bedienen, in beperkte mate, terwijl u naar muziek luistert. Maar dat is genoeg om het verbeteren van iemands geheugen.

De professor specifiek wordt aanbevolen vooral voor de barokke muziek, stilte in de klas, Liliana Neagu phd-student onderzoek op basis van de who concludeerde dat de personen, die het barokke achtergrond muziek gebruikt in de studie daarvan, 40% beter te presteren in het geheugen testen. Het is mogelijk dat in de toekomst, in de klaslokalen zal ook worden gebruikt om de rustige achtergrond muziek die niet afleiden van de aandacht van de kinderen op het curriculum, maar tijdens de les, verbetert hun geheugen.

De barokke muziek buiten beveelt ook Mozart, Beethoven, Hyde en Wagner ‘ s muziek van de stilte. De klassieke muziek buiten van uw favoriete muziek pijnstillende effect is ook belangrijk.

De omstandigheden zijn ook van invloed op onze prestaties

De omstandigheden zijn ook van invloed op onze prestatiesde concertzaal van de meest optimale effect, zoals hier 3 belangrijke factoren te combineren: de hoge graad van concentratie, door de muziek tonen het hele lichaam op een directe manier beïnvloeden en collectieve emotie.

De muziek heeft een positief effect op het immuunsysteem, het ritme ontwaakt de intuïtie, de melodie, de emotie, de harmonie, de intelligentie. Als iemand zingt in het koor of het bespelen van een muziekinstrument, kan het verminderen van de stress en complex maakt de persoonlijkheid.

Als een muziek-therapie in ongetraind persoon, het was erg interessant om te lezen van de bovenstaande gedachten. Ook heb ik besloten om het een keer te proberen in de val van de deal tijdens mijn. De verschillende therapieën gedurende zal ik kijken naar meer efficiënte informatie-verwerving baroque music foundation. Maar vooral zal ik aandacht besteden aan het geheugen ontwikkelingstaken tijdens de beter presteren als de kinderen, als je naar muziek luistert tijdens. En zelfs iemand die ik ga proberen, maar houden dit geheim), dat voordat ik was van plan mezelf, voor de jaren, het artikel lezen voordat, en nu vraag ik me af, wat een handig idee. Als het werkt, ik publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *