Bewustzijn, hoge standaard, professionaliteit en nederigheid – de music export was ongeveer 8.

Bewustzijn, hoge standaard, professionaliteit en nederigheid – de music export was ongeveer 8.

Hoe de handhaving van de binnenlandse muziek in het buitenland? De “hongaren” op de voor-en nadelen, handige tips op en een mogelijke music export office was aan het praten met de Ivan & De Parazol buitenlandse manager, de Nemjuci drummer en de Ustream international business development manager. April had niet eens een DING, zonder dat dit tijd, de Ivan & De Parazol, een front man, Vitáris Ivan begon in de avond, die Horváth Gergőt niet alleen muziek heeft me dat verteld. Vitáris Ivan is nog maar 23 jaar oud is, maar de muziek op meer dan één gelegenheid, ze zijn uitgevoerd in Amerika, de thuisbasis van hun succes, en nu, dat hun nummers werden gekozen voor dit jaar SZIGET Festival anthem.

De vorming van slechts vier jaar, het snelle succes zelfs ivan was verrast soms

De vorming van slechts vier jaar, het snelle succes zelfs ivan was verrast somsen denk aan de belangrijkste leden van het goed functioneren van de chemie en Beke István band explosieve energie. In zijn mening, het is zeer belangrijk om de artistieke activiteit en de bewuste band constructie is gescheiden, omdat zonder, de muziek is makkelijk te erőltetetté. Natuurlijk niet in alle illusies: “het is Niet waar dat als een band weet de songs, en is naar Amerika, dan Bentley is wachten op het vliegveld, en zelfs een vliegtuig niet nodig hebt”. Het bewustzijn met een herinnering aan de nederigheid te worden in combinatie met wat ze zijn, volgens hem, hebben geleerd van de “oude mensen”. Ivan: het concert van

het bruisende lucht en goede rock muziek is er een vraag van: “De rock muziek is eeuwig, en vandaag de dag betekent het hetzelfde. Vrijheid is altijd een belangrijk onderwerp.” Zonder na te denken, vooruit gaan, de klap niet kwetsen, en slechts kort zijn ogen uit de doelgroep als één-op-één kritiek pist off. Het doel is dat er een vraagteken in plaats van uitroepteken naar de muziek van de hongaarse, de europese, maar het is aan de amerikaanse muziek markt. Maar nu is het een gok: “Vier jaar geleden, je leeft het leven dat ik wil.”

Nederigheid is het zo belangrijk een band te “prop” de avond in de tweede helft ook. Tóth, Peter Benjamin, om het antwoord op alle drie de uitgenodigde overeengekomen dat de “hongaren” worden uitsluitend beoordeeld hangt af van onszelf hoe we zijn toe te voegen aan de vraag. “Er zullen zeker mensen zijn die spijt in het buitenland, als ze horen waar we vandaan komen, maar in een dergelijk geval moet men nagyképűvé, weigeren, wijzigen”.

Schwarz Gabor zegt dat ik moet leren dat in een halve minuut over het verkopen van onszelf, dus het is aan de pre-gevormde negatieve mening kan veranderen chatten partner. “Vergader-eerste-halve minuut van ik zie het breken van het ijs, de mogelijkheid!” – zei hij. Om dit te doen, echter, is het essentieel om een goede kennis van de engelse taal – toegevoegd Pécsi-Szabó Dénes. Volgens hem zijn de Ivan & De Parazol leden daarnaast is de interne betrouwbaarheid (maar niet eigenwijs) en hebben een positieve vibe, die zeer veel materie relatie uit te bouwen.

Hij voegde eraan toe dat alleen een bewuste

Hij voegde eraan toe dat alleen een bewuste maar niet spastische gratis verbindingen, terwijl voldoende zelfkritiek met de noodzaak om het beheer van nieuwe dingen, en ondertussen natuurlijk, door authentiek te zijn. “Wat is twee uur minder slapen, en we gaan waar we weten dat de muziek industrie spelers in a lifetime kans om een echt gesprek,” zei hij. Gábor toegevoegd dat het hebben van vertrouwen, maar vermoeden dat het de moeite waard is de nieuwe informatie, onbekende mensen te benaderen. In verband met deze op Maat,

en Prijs, slechte ervaring leraar wordt geadviseerd om te proberen de relaties verzorgd in binnen-en buitenland, omwille van de grens ook de binnenlandse wind mee, en vice versa. Het geld vraag besproken door Denis vertelde me dat ze ook van het orkest offerte dingen naast ze weten dat het kopen van de vliegtickets, respectievelijk. de crowdfunding (communautaire financiering van)

de methode moet toepassen, en daarom is het echt nodig de steun van de staat. Zodra een music export kantoor geopend in Hongarije, tegen een Prijs die, volgens de buitenlandse ervaring op in de bands ervaring, het verzamelen van informatie moet de taak start.* Denis zei dat je kon gebruik maken van een opgebouwd netwerk, Prijzen en volgens de geld toewijzing objectieve voorwaarden, moet worden gekoppeld aan: “er zijn duidelijke situaties. Ze bijv. denk dat mag niet, dat is lvan vliegtuig ticket betaald. Moet een objectieve criteria, moeten criteria, en die voldoet aan, dat je om de eikel van de wagen.

” Deze set-up ook kon gebruik maken van de buitenlandse ervaring, een professioneel oog naar de rechter de bands “rechten” om het geld van de vraag, wanneer een buitenlandse club, festival a-lifetime kans concert. Gabor toegevoegd, “het is Niet per se het goede ding is, als de industrie oude vossen zijn de beslissing achter de rug. Een buitenstaander advies, die als een product te kunnen beoordelen uw muziek, kan handig zijn.” Dit alles is essentieel als product -, muziek maken, die standaard is internationaal concurrerend. “Niet Hongarije is wereldberoemd, maar ook op internationaal niveau peer-to-peer wij moeten zijn,” zei Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *