Muziek leren – 10 klinische bewijs dat je aandacht zouden moeten besteden aan liedjes

Een leven zonder muziek leren zou een vergissing, zei Friedrich Nietzsche. Volgens de onderzoekers, zou absoluut minder gezond en evenwichtig, minder blij, en waarschijnlijk ook korter.

Volgens de wetenschappers aandacht te besteden aan muziek activeert bij ons een aantal waardevolle processen die het vergroten van onze dagelijkse gezondheid en wellness, bescherming tegen ziekte en het vergroten van onze prestaties. Hier zijn een paar van de bewezen gevallen van dergelijke activiteiten die zeker de spanning niet alleen degenen die in de afgelopen weken ijverig voldaan aan het Chopin Concours.

1. Liedjes maakt ons beter

Vanwege het feit dat het stimuleert de lancering van dopamine in sommige gevallen zogenaamde gelukshormoon in de geest. Specifiek naar de tracks luisteren we kennen en, zoals is aangetoond door onderzoekers van de canadese McGill University– er is een explosie dopaminowa. Dat is, het gevoel van vreugde en opwinding.

Eenvoudig gezegd, dat het goed is om de dag te beginnen muziek leren met een paar minuten in de cultuur van de geliefde van de musicus en ook om zo vaak te selecteren om te dopaminowego Gezondheid faciliteit, die krijgt op zijn programma.

2. Vermindert stress en angst en verbetert ook de wellness

De nog meer muziek, minder cortisol-genoemd, bijgevolg, een stresshormoon. De voordelen van nummers therapie antystresowej, de extra stress is verantwoordelijk voor meer dan de helft van al onze voorwaarden.

De onderzoekers van de McGill University in Toronto niet aan te raden om jezelf te beperken in het luisteren naar muziek. Wanneer we spelen een muziek instrument of zingen, het geluid medicatie zwielokrotnia haar efficiëntie te verbeteren.

3. Verbetert de slaap muziek leren

Het wordt geverifieerd door wetenschappers van de hongaarse Semmelweis College behoren toe aan de stagiairs onderzocht geadviseerd aandacht te besteden aan de zachte klassieke muziek op 3 kwartalen van een hr alvorens in te gaan om uit te rusten, terwijl de verschillende andere kringen, en ook dat ze van plan waren om te investeren in een paar minuten met audiobookiem of iets wat ik voortdurend doe voor het slapen gaan.

Inzichten? “Waarop je kunt ontspannen symfonische muziek is een efficiënt middel om problemen met slapen– de wetenschappers opgemerkt in de toelichting van uw monitorings.– Hieronder is een veilige, goedkope en zeer eenvoudige manier van genezen van slapeloosheid.”

4. Aids te vallen gewicht

Dit, derhalve is de conclusie van wetenschappers van Georgia Technologie van de Universiteit, die heeft besloten om de aspecten die van invloed zijn op hoe en ook hoeveel we consumeren. De woorden waren 2 aspecten: muziek en licht.

Kleinere, langzamere, het is met een prachtig plezier van het consumeren van de geïnterviewden dat het hele bedrijf was verdwenen, samen met door muziek en een beetje zwakke verlichting. Misschien kunnen we sparafrazować getuigenis van de komende vóór alinea: hier, veilige, betaalbare en zeer gemakkelijke manier om te gaan met een te hoog gewicht?

5. Verbetert het welzijn van stuurprogramma ‘ s

Evenals eventueel ook reizigers. Het was echter de automobilist muziek leren hangt, als we verkrijgen veilig naar het doel. Vitale impact op het welzijn achter het stuur.

Een sextet van nederlandse onderzoekers van Philips Research Laboratories, die zorgde voor om de verbinding tussen de nummers in de auto, de automobilist staat van de geest en ook de rijveiligheid, ervoor te zorgen dat: in de liedjes die we niet zomaar veiliger voertuig stuurprogramma ‘ s, maar daarnaast sprawniejszymi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *